A Bungalow in Hollywood

Summer 2017

An addition to an historic character home in the Hollywood Hills, two of many schemes which attempt to integrate a modern, stucco-ed box into a challenging, tight site, while also affording more privacy to the otherwise exposed bungalow.

Completed while at DNA Architecture + Design.

All content copyright © Nicholas S. Coleman, 2017 unless otherwise noted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s