Housing on Venice Boulevard

Summer 2017

Completed as a preliminary concept to sell a feasibility study for a large block of thirty units on an irregular corner lot on a busy thoroughfare, these sketches show a stripped down California modernist stack towards the street while fleshing out the back in a traditional brick-lined courtyard.

Completed while at DNA Architecture + Design.

 

All content copyright © Nicholas S. Coleman, 2017 unless otherwise noted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s