A Playhouse

Spring 2017

A child’s playhouse intended to sit on and hide unsightly pool equipment while providing many opportunities for play, from hidden doors to balconies that turn into stairs, including a more general ‘play’ upon the language of the existing white clapboard house itself.

Completed while at DNA Architecture + Design.

All content copyright © Nicholas S. Coleman, 2017 unless otherwise noted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s